FI DE CURS 2010-2011 ALS JARDINS DE JOAN BROSSA

Per a totes les famílies de la Llar d'Infants Xicoi, unes imatges de la meravellosa festa que vàrem poder compartir als Jardins de Joan Brossa aquest passat dissabte día 2 de juny.

En un espai privilegiat, amb un preciós entorn, i disfrutant de la col.laboració de monitors (gràcies Rafa!!), vàrem poder fer moltes activitats i disfrutar d'allò més.

Iniciavem el día amb una rotllana de benvinguda, on els nostres nens i nenes vàrem dir el seu nom i l'animal preferit.






 Vàrem continuar amb balls, amb música i amb activitats de lo més divertides.



I on vàren disfrutar tots (els grans també!!), va ser amb les activitats d'aigua. Les bombolles començaven a enlairar-se:



I com no, les pistoletes d'aigua que vàrem repartir, feien un gran ús. Primer per refrescar-se i després per fer que tots participessim. Recordem com saltaven i corrien algunes mares, com alguns pares mullaven als seus fills i filles i com alguna mare li deia al seu petit o petita, mulla, mulla, mulla al pare!!!. Poques fotos, molts records de tots amb calcetes i calçotets.


I després una cançó d'indis:


Per últim, vàrem menjar tot el que la Comissió havia portat; pizzes, entrepans, quiches, truita de patata, sucs, aigua, patates, olives, .... i fins i tot café amb gel. Un luxe!!!. Gràcies a tots, especialment pel càtering al David i Eva, deliciós.

I pels nens i nenes, no podia faltar un detallet. Gràcies Sònia!!


Com no, agraïr a tots l'assistència, a tots el membres de la Comissió per la col.laboració i a la llar d'Infants per potenciar totes aquestes activitats.
Per això, aquells qui ja passem a l'escola i deixem la llar, i per tant la Comissió, volem dir-vos a aquells que encara no formeu part, que US APUNTEU, que DISFRUTAREU i trobareu persones meravelloses amb les mateixes inquietuts, sobretot FER DISFRUTAR ELS NOSTRES NENS I NENES. No ho dubteu!!!

MOLTES GRÀCIES PER TOT